14 Kasım 2013

NBA 2K14 v1.08 APK İNDİR - Android Oyun/Uygulama


          Basketbol dünyasının son yıllarda nba live serisinden aldığı tahtta yolunu sürdüren 2k games, merakla beklenen mobil oyunu 2k14'ü oyunseverlerle buluşturdu.Oyun yüzü olarak LeBron James seçilmiş ve onun üzerine yoğunlaşılmış.LeBron'u kontrol ettiğimiz bir kariyer modu da bulunuyor.Oyuna çeşitli dinamikler eklenerek daha da eğlenceli hale getirilmiş.bu dinamiklerden bahsedicek olursak ;
  •  Çoklu oyuncu(Multiplayer) modu ile arkadaşlarınızla karşılaşmalar yapabilirsiniz !
  •  Sezgisel " Tek Parmak " kontrolü ve Klasik " DualStick " kontroller !
  •  Multiseason modu ile seçtiğin takımı şampiyonluğa taşı !
  •  Müzikleriyle ünlü, tamamı 2K kütüphanesinden seçilmiş muhteşem şarkılar !
          Gerçekten bize 2008-9'lu yılların pc oyunlarını hatırlatan yapım,böylece bize mobil oyunculuğun nerelere geldiğininde kanıtı.Lafı fazla uzatmıyor ve sizi bu muhteşem yapımla baş başa bırakıyorum.




İNDİRME LİNKLERİ : Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part6

* Partları çıkartın ve apk dosyasını android cihazınıza kurun.
* General Mobile Discovery üzerinde denenmiştir.
* NOT : 4 GB model için Oyun kurulurken yetersiz bellek hatası alabilirsiniz. Kurabilmek için sistem belleğini artırmalısınız. Bu işlem root gerektirir. İşlem için : " http://forum.pittech.net/index.php?topic=743.0 " linki tıklayarak gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Etiketler : General Mobile Discovery NBA 2k14 , General Mobile Discovery nba kurma , General Mobile Discovery basketbol , General Mobile Discovery basketbol oyunu , General Mobile Discovery 2k kurma , General Mobile Discovery 14 kurulum , General Mobile Discovery basketbol kurulum , General Mobile Discovery kurma , 2k14 kurulum , 2k14 kurulum resimli anlatım , General Mobile Discovery 2k14 kurulumu resimli anlatım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder